petek, 24. oktober 2014

PREKLOPIMO NA ZDRAVJE

Misli, čustva in razpoloženja z energetskega vidika predstavljajo vzorce vibracij. Celične opne in kromosomi so kot antene, ki te vibracije zaznajo. Na ta način naše telesne celice privzemajo misli, čustva in razpoloženja. Povedano drugače: kdor živi v stresnem okolju, ima stalne skrbi in se slabo prehranjuje, obremenjuje svoje celice, sčasoma zboli.

Vizije so projekcije prihodnosti, ki niso v povezavi s sedanjo resničnostjo. Kadar smo bolni, si predstavljajmo kako se počutimo bolje. Zamislimo si, kako bomo tekali po stopnicah navzgor in navzdol ali kako se bomo udeležili polmaratona. Lahko tudi sanjarimo o tem, kako dobro se počutimo na potovanju okoli sveta, kako s vso strastjo urejamo svoj vrt ali kako živimo s polnimi pljuči - ne da bi nas pri vsem tem ovirale bolečine.

Vizije dajejo moč in vodijo k dobrim mislim. Zato je pomembno, da si vizijo predstavljamo in jo ponazorimo s sliko, ki jo nato obesimo na dobro vidno mesto. Ker so pozitivne misli zdravju koristne vibracije, lahko na ta način pospešimo svoj proces ozdravitve.

Pozitivnih misli in čustev se lahko naučimo in jih namensko sprožamo. Pri tem je pomembno, da urimo zaznavo za majhne in lepe stvari, da smo dejavni v življenju in da z zaupanjem zremo v prihodnost. 













Print Friendly and PDF

1 komentar: