tag:blogger.com,1999:blog-7474354399436708915.post4283243810536723259..comments2024-03-13T09:10:38.604+00:00Comments on ENA LEVA, ENA DESNA: ODLIČEN AJDOV KRUHVANJAhttp://www.blogger.com/profile/03956502972822102714noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7474354399436708915.post-36162703472453036962014-09-19T14:11:35.696+01:002014-09-19T14:11:35.696+01:00Tudi moj ajdov kruh ne zraste fejst, bi rekla, da ...Tudi moj ajdov kruh ne zraste fejst, bi rekla, da kar pol majn kot ostali kruhi. Se pozna, da je težka moka. Kar pa se tiče vode, je pa napisana ocenjena količina, ker jo ponavadi dodam po občutku. Pri tem kruhu, sem naredila nekoliko preveč mehko testo in je povrhu vsega še spokal.<br />Je pa dober - se strinjam.VANJAhttps://www.blogger.com/profile/03956502972822102714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7474354399436708915.post-68734920797616457812014-09-19T13:41:55.743+01:002014-09-19T13:41:55.743+01:00Že nekaj tednov preizkušam recepte za ajdov kruh, ...Že nekaj tednov preizkušam recepte za ajdov kruh, ki mi je zelo všeč, mi pa vedno precej "dol pade", pa ne vem, v čem bi bil problem. Razen da sem do zdaj uporabila več vode, kot je v vašem receptu - je to mogoče problem? Ali tudi vaš kruh ne zraste prav veliko (na sliki težko ocenim)? Bom pa sigurno stestirala še to varianto, enkrat bo že ratal tudi po obliki tak, kot mora bit (ker okus je pa itak fajn, sam da je ajda!). :) Dobro peko še naprej!jzfhttps://www.blogger.com/profile/16532499188397397558noreply@blogger.com