tag:blogger.com,1999:blog-7474354399436708915.post6802244309347411001..comments2024-03-13T09:10:38.604+00:00Comments on ENA LEVA, ENA DESNA: ODLIČEN POLNOZRNATI KRUHVANJAhttp://www.blogger.com/profile/03956502972822102714noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7474354399436708915.post-67073462466894221322014-12-09T04:56:50.180+00:002014-12-09T04:56:50.180+00:00Hm, težko je rečt. Mogoče imate preveč suho testo....Hm, težko je rečt. Mogoče imate preveč suho testo. Semena namreč "popijejo" ogromno vode, zato je bi jih bilo po pravem potrebno pred peko namočiti (vsaj pol ure). Poskusite, mogoče bo bolje!VANJAhttps://www.blogger.com/profile/03956502972822102714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7474354399436708915.post-14606706002829800462014-12-08T17:04:08.575+00:002014-12-08T17:04:08.575+00:00Vaš kruh je vedno tako lep ... Kaj mislite, po vaš...Vaš kruh je vedno tako lep ... Kaj mislite, po vaših mnogih izkušnjah, da delam "narobe", ker mi tak kruh s semeni ne vzhaja tako lepo? Ponavadi je precej "zbit", pri vas pa je vedno videti tako lepo vzhajan. Hvala!!mihaelahttps://www.blogger.com/profile/05369447320698800328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7474354399436708915.post-47526597967306822252014-12-04T16:16:20.188+00:002014-12-04T16:16:20.188+00:00Krasen kruhek gospa Vanja!Krasen kruhek gospa Vanja!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03491136711053813039noreply@blogger.com