tag:blogger.com,1999:blog-7474354399436708915.post8249230911776425935..comments2024-03-13T09:10:38.604+00:00Comments on ENA LEVA, ENA DESNA: KAJ POČNEMO, KO DEŽUJE?VANJAhttp://www.blogger.com/profile/03956502972822102714noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7474354399436708915.post-79765789760623697142012-06-10T09:29:57.796+01:002012-06-10T09:29:57.796+01:00Tudi sama bom naslednjič uporabila ponozrnate keks...Tudi sama bom naslednjič uporabila ponozrnate kekse in tudi sama sem bila presenečena, da samo iz keksov nastane kompaktna osnova - a ni jih potrebno dati preveč. Sladica je reees dobra, a kar mi je najbolj všeč je to, da je brez maščobe.VANJAhttps://www.blogger.com/profile/03956502972822102714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7474354399436708915.post-29799731996888104352012-06-10T06:02:26.050+01:002012-06-10T06:02:26.050+01:00Spet preprost, a po sestavinah in sliki dober rece...Spet preprost, a po sestavinah in sliki dober recept za slaščico, ki ga bo treba preskusiti! Všeč so mi taki recepti, kjer lahko malo modificiraš, eksperimentiraš... Morda bom uporabila ponozrnate kekse (me je presenetilo, da samo iz zmetih keksov, brez dodatkov, nastane kompaktna osnova, ki jo lahko tako lepo režeš) in po trenutnem navdihu morda v nadev dala kakšne oreščke...Anonymousnoreply@blogger.com