torek, 5. januar 2016

2015 - moji pleteni izdelki

Tako, leto 2015 je naokrog, prazniki so minili, počitnic je konec in ponovno je čas, da zakorakamo v mlin vsakdana. Mnogo se je dogajalo in še več se bo.

Po čem si bom zapomnila minulo leto? Predvsem po tekaški poškodbi, ki me je nekoliko prizemljila, umirila in pustila telesu da se spočije. Zapomnila si ga bom tudi po nepozabnem kolesarjenju v Italijansko - Švicarskih Alpah in mnogih drugih prijetnih dogodivščinah. Mnogo se je peklo in kuhalo, malo smo vrtnarili, nastalo pa je spet kar nekaj lepih izdelkov izpod mojih rok, ki so konec leta v glavnem pristali v darilnih vrečkah pod božično smrekico.

In ker vsako leto na začetku leta naredim povzetek prejšnjega leta, se temu luštnemu "obredu" tudi letos ne bom odpovedala. Hja, ko takole že sedmo leto zapored zbiram slikice za pregled prejšnjega leta, šele opazim, kako fajn je, da vsaj nekatere dogodke ujamem v fotogravski objektiv, pa čeprav se mi mnogokrat zdi, da je moje početje naravnost brezvezno. 

Skratka, glede na to, da je končno pritisnil mraz in da je okolico pobelil sneg, bom najprej pogledala, kaj vse sem v letu 2015 spletla. Nastalo je nekaj pletenih nogavic in kar precej toplih kapic, seveda pa vseh še nisem niti pokazala. 

















Print Friendly and PDF

4 komentarji:

  1. Vse najlepše v letu 2016, predvsem pa ti želim veliko časa zase, da boš še naprej lahko ustvarjala (za druge).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jooooj, da bi se ti besede pozlatile. Resnično zelo rada ustvarjam (za druge). Tudi tebi vse lepo v prihajajočih mesecih.

      Izbriši
  2. Krasno, vse po vrsti...
    In najlepša darila so tista v katerih je skrit tisti nekomu podarjeni čas.... In med zankicami le tega ni malo....
    Vse lepo v novem letu, predvsem svežih idej, dovolj dolge dneve in hitre prste... ;)
    Alenka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Točno tako. Tudi vam vse najlepše in lep vikend!

      Izbriši