petek, 10. maj 2013

NI GA ČEZ DOMAČI ČAJ

Pozimi spijemo ogromne količine domačega čaja. Kolikor ga skuhamo, toliko ga zlijemo po grlu. Minimalno 2 litra na dan. Včasih pa tudi 3-4.
In pomlad je ta pravi čas za nabiranje dalmatinskega žajbla in materine dušice. Oooo, letos je bo kar nekaj. Kako lepo diši!










Print Friendly and PDF

5 komentarjev:

  1. Pridni ste, aktivni, super :) Pri nas še ne cveti, dušica. Kar diši s slikic :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, jaz pa sem hotela že zadnjič napisati KAKŠEN SUPER BLOG IMATE, pa mi noče sprejeti komentarja. Bravo, kar tako naprej, pa še za kakšen vrtnarski nasvet se priporočam in slikico zraven.

      Izbriši
  2. Za zdravje že sušimo koprive,nato pridejo na vrsto melisa,meta,bezeg,žajbelj.In še kaj se bo našlo za pravi domač čaj.
    lp
    Jelka

    OdgovoriIzbriši