sreda, 25. september 2013

KAM S SVEŽO KOLERABO

Joooj, letos imamo na vrtu toooliko kolerabe. Zato sem že pred časom pridno "googlala" in ugotovila, da lahko kolerabo jemo tudi surovo. In takoj smo ta koristen podatek uporabili. Od takrat dodajamo kolerabo zeleni solati. In sicer naribano.

Odlično se poda zraven - poizkusite!!!

ZELENA SOLATA Z NARIBANO KOLERABO

Sestavine:

  • zelena solata
  • naribana koleraba
  • sol
  • bučno olje
  • kis


Vse sestavine zmešam in dobim odlično, okusno solato.








Print Friendly and PDF

3 komentarji:

  1. Odlična je tudi v juhi (bistra juha s kolerabo) in z mini mesnimi cmočki, v šari (tudi kavla imenovana),... Se bom še kaj spomnila in javim. Jp, zakon je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, juho imamo tudi mi radi (malo s krompirčkom). Za šaro pa še nisem čula - bom poguglala, da vidim kaj to je. Hvala za ideje in lp.

      Izbriši