petek, 16. december 2016

ČOKOLADA

Obstaja cel kup čokolad in čokoladic najrazličnejših okusov, ki jih lahko kupite v najrazličnejših trgovinah. A ko si zaželite čokolado brez sladkorja, .... se izbira precej skrči. In ko ti prijazno ponudijo, da takšno čokolado tudi poizkusiš, se temu težko odpoveš. Vsaj jaz ne.
Ma jaaa, saj vem da po svetu krožijo precej razločna mnenja o oglaševanju preko blogerskih zapisov, a jaz pravim tako: Moj blog so moji zapisi, moje beležke, moja mnenja in prav tako moje ocene.

Torej. Preizkusila sem dve čokoladici. 
Prva je temna čokolada z dodatkom banane, ki vsebuje 51% kakava in je brez sladkorja in brez glutena. Kakšen okus ima banana v čokoladi? Čisto v redu. Banane je ravno toliko, da jo prijetno čutiš a ne prevlada. 




Embalaža je takšna razigrana, pisana, španska. Ja. Proizvajalec čokolade prihaja namreč iz Španije. 




Ovitek druge čokoladice, ki sem jo prejela je prijetne, umirjene zelene barve, njen naslov pa kar malo nenavaden: Bela čokolada z algami in črno morsko soljo. Ker je bela, seveda ne vsebuje kakava in moram priznati - v nekem določenem trenutku sem bila kar malo skeptična. Sol v čokoladi? A sploh ni slabo. Ko se ti košček čokolade topi v ustih in ko brbončice zaznavajo sladko, jih povsem na koncu objame tudi nekoliko slan okus. Ja, moram priznati, da mi je bila čokolada kar všeč, čeprav načeloma nisem zagovornica belih čokolad. Tale sol me je v bistvu prav impresionirala. Zelo dobro so jo vklopili v okus čokolade. 







Tako, jaz sem svoje povedala, vi pa pohitite in obiščite njihovo spletno stran, kjer vam bodo ponudili še mnogo ostalih okusnih izdelkov. In, saj veste, ... božič se bliža:

https://www.mojacokolada.si/


http://www.mojacokolada.si/425-cokolade-torras

http://www.mojacokolada.si/cokolade-brez-sladkorja-torras/1804-torras-cokolada-brez-sladkorja-bela-cokolada-z-morskimi-algami-in-crno-morsko-soljo.html

http://www.mojacokolada.si/cokolade-brez-sladkorja-torras/1805-torras-cokolada-brez-sladkorja-temna-cokolada-z-banano.html

...pa obilo sladkih trenutkov!
Print Friendly and PDF

6 komentarjev:

  1. Dobra sladka razvada,ki se ji težko upreš,baje je celo koristna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz največkrat kupim črno čokolado. Predvsem zato, ker se bolj počasi je in dlje zdrži.
    Banana in čokolada sta super kombinacija, npr. v čokoladnem foundiju. mmmmm...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi mi slmo ljubitelji črne čokolade. Lep dan!

      Izbriši