ponedeljek, 6. november 2017

PRAV POSEBNA, ČAROBNA

Letnemu času primerna je nastala tale ogrlica v kombinaciji z bordo rdečo barvo. Barvo vina, barvo jeseni, čarobno barvno, barvo ki jo je moč kombinirati vsepovsod.






Print Friendly and PDF

9 komentarjev:

  1. Živjo. Tvoje perlice so zelo elegantne. Lepe so, kljub temu da si z nakitom nisva prav blizu.
    Vanja, pogrešam zapise o teku. Stalno klikam, kdaj bom kaj novega izvedela, pa se mi dozdeva, da je vedno manj tekaških zapisov.
    Eno vprašanje. Kako skrbiš za tekaška oblačila, da se ne osmradijo. Ne vem kje sem ga polomila (mogoče kdaj mehčalec) amapk po teku zadnje čase prav zaudarjam.
    Komaj čakam novice iz jesenske maratonske dogodivščine!
    Lep pozdrav in uspešno tekanje!
    Bojana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ojla, kar se tiče teka, sem leto mnogo, mnogo manj tekmovala kakor prejšnja leta. Trenutno se pripravljam za maraton konec meseca in posledično mi "divje" primanjkuje časa za bilo kaj drugega.
      Kar pa se tiče nega tekaških oblačil, opažam, da je bistvo v pralnem prašku. Sama uporabljam Perwol Sport & Active in se mi zdi, da edino s tem praškom oprana oblačila ne smrdijo. Kar pa se tiče mehčalca - športna oblačila se perejo BREZ mehčalca, zato pa je zaželjena uporaba specialnega pralnega praška.
      Upam, da bo nasvet kaj pomagal, jaz pa se bom potrudila in ponovno večkrat kaj zapisala o teku. Hja, perlice, nakit in pletenje, pa so pač moj drugi obsedeni šport, hihihi. Lep teden še naprej!

      Izbriši
  2. Perwoll - ga uporabljam, samo tega za šport&active pa še nisem uporabila. Hvala, bom poskusila!
    Uživaj! In še enkrat, lepo te je brati!

    OdgovoriIzbriši
  3. ali so te čudovite ogrlice naprodaj?cena?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Javite se mi prosim na e-mail (klik na ikono Pošta). LP, Vanja

      Izbriši