četrtek, 18. februar 2016

PLETENA KAPICA KOCKE IN ČRTICE

Tole kapico sem spletla, potem pa dejansko nisem vedela kaj naj si z njo počnem. Nekako me ni potegnila oziroma me ni fascinirala. V bistvu bi lahko rekla, da je sploh nisem marala. Potem pa sem našla tele zanimive gumbke, jih prišila in nastala je ena lepa kapica v prijetnih barvnih odtenkih.

Kako se vam zdi?







Print Friendly and PDF

4 komentarji:

  1. Lustna kapa! Zdi se, da nastrikas kar veliko kap, pa me zanima, ali jih naredis za vnaprej znanega uporabnika ali pa jih delas na zalogo ter ali jih morda celo prodajas? Ce da, kje in po kaksni ceni?
    Zanima me tudi, kako te tvoje kape delujejo na glavi ali pa vsaj na kaksnem balonu - si kaj razmisljala, da bi jih fotografirala tudi tako in ne samo prazne, ceprav vedno z raznoraznih kotov, ki sicer pokazejo in poudarijo razne nianse in detajle, a so vendarle vse podobne slike prazne kape... Npr pri tejle kapi ni cisto jasno, ali se jo lahko nosi z zavihanim robom ali pa spuscenim robom z rahlo povesenim praznim vrhom?
    Hvala za odgovor in LP

    OdgovoriIzbriši
  2. In ker si ocitno prekaljena avtorica mnogih kap, me zanima tvoje mnenje o njihovi dejanski toploti. Jaz sem namrec ugotovila, da so strikane zadeve relativno prepišne in da za malo vecji mraz in veter rabim pri kapah, npr, ali dvojno pletenje ali pa idealno celo podlogo iz flisa, kar pa se mi zdi potem kar veliko dela in kompliciranja. In se potem iz prakticnih razlogov ponavadi odlocim za zanemarjanje estetskih uzitkov in dam prednost kupljenim kapam, ceprav so pletene in unikatne kape mnogo bolj lustne, ni dvoma :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdravljena - anonimna!
    Hvala za komentarje in sugestije. Glede fotografiranja kapic, sem o tem že večkrat razmišljala. Tudi meni mnogokrat položaj kapice na fotografiji ni povesem po godu. Je pa res, da že kar nekaj časa razmišljam o tem, da bi si omislila plastično glavo, na katero bi poveznila kapico, da bi bolje prišel do izraza njen izgled.
    Kar pa se tiče prepišnosti pletenih kap, pa se z vami popolnoma strinjam. Pletena kapa se pač ne more primerjati s podloženo ali pa s športno kapo iz umetnega materiala.
    Prijazno vas vabim, da me kontaktirate na e-mail, pa lahko pokramljava še o drugih zadevah. Lep dan in lep teden!

    OdgovoriIzbriši