petek, 20. maj 2016

MLEČNA ČOKOLADA S KONOPLJO

V najljubšem kraju za čokoholike (Mojačokolada.si) so se ponovno spomnili name in mi tokrat ponudili v poizkušnjo njihovo odlično mlečno čokolado s konopljo. Seveda sem se tudi tokrat povabilu z veseljem odzvala, saj .... čokoladi pa se resnično ni moč upreti. 

Takoj smo vsak svoj košček raztopili v ustih in ugotovili, da je čokoladica, ki se prijetno raztopi v ustih in mehko razlije med brbončice, odličnega mlečno-čokoladnega okusa, katerega dodatno zaokrožijo hrustljava semena konoplje, posuta po vrhu ploščice. 

Glede na to, da sem strastna zagovornica ročnih del in doma narejenih izdelkov, domače zelenjave, začimb in čajev, me je najbolj razveselilo dejstvo, da je izdelek avtorsko ročno delo.  

Mlečna čokoladica s semeni konoplje (50 g) je ročno izdelana iz odlične najslajše mlečne čokolade in lično posuta z oluščenimi semeni slovenske industrijske konoplje. Tablica lahko služi kot prikladno darilo ali samo za sladkanje v udobju svojega doma. Okusa mlečne čokolade in semen konoplje se odlično prepletata.

Sestavljena je iz:

  • mlečne čokolade (sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, posneto mleko v prahu, dehidrirano maslo, sirotka v prahu
  • kakavove mase
  • emulgatorja: sojin lecitin, naravna aroma vanilije
  • semen konoplje (8 %)


Pri Mojičokoladi se trudijo, da so izdelki ob dostavi vedno najvišje kakovosti, zato te čokoladice nimajo na zalogi. Ker se za izdelavo te čokoladice uporabljajo sestavine vrhunske kvalitete, so namreč čokoladni izdelki vedno sveže pripravljeni.

Čokoladica gre po opravljenem naročilu v izdelavo že isti ali naslednji delovni dan. Do naročnika jo nato dostavijo v najhitrejšem možnem času (2-5 delovnih dni od dneva naročila). Njihov povprečni dostavni čas za izdelke, ki niso na zalogi je 3 delovne dni. Na vse izdelke pa dajejo 100% garancijo dostave najkasneje v roku 5-ih delovnih dni.

Ker pa vejo, da se ob naročilu daril vedno mudi, imajo seveda nekaj najbolj prodajnih izdelkov tudi na zalogi. 
Kateri so to, izveste, če jim pišete na info@mojacokolada.si ali jih pokličete na 070/222-555.


Pri MojaČokolada.si pa so poskrbeli tudi za novost. In sicer so se odločili, da bodo odslej nagrajevali komentarje!
Vse naše zbrane komentarje pri izdelkih namreč z velikim veseljem preberejo. Ker pa si naših iskrenih komentarjev želijo še več, bodo vsak mesec naključno izbrani komentar oz. "mnenje o izdelku" nagradili tudi s pisano Mojo Čokolado z napisom po želji v vrednosti 14,90 €.

Tako pa izgleda prazen ovitek mlečne čokoladice s konopljo, ki jo lahko dobite tudi TUKAJ (klik):Print Friendly and PDF

Ni komentarjev:

Objavite komentar