sreda, 28. oktober 2009

PRVI KOMENTAR NA MOJEM BLOGU

Ne moreš verjet. Mogoče bo pa moje ustvarjenje po nekem čudežu le poletelo v svet - po Sloveniji sem mislila. Danes sem namreč prejela prvi komentar na blogu.

Pozdravila me je nemirna tačka (njen blog-naslov sem našla pri "turbo vrtnarki"). Nemirna tačka je (kot kažejo njena poročanja) od pred kratkim tudi moja sokrajanka - RUŠANKA in prav tako aktivna tekačica.

Tako da,... Babe, uživajte, tečite, urejajte vrtove, kuhajte, ... in bodite aktivne.
Print Friendly and PDF

5 komentarjev:

  1. Jap, res sva sokrajanki. Ravno včeraj sem šla raziskovat "našo" okolico. Tja do Pečk. Odlična pot!

    Kje vidva (vi) trenirate?

    OdgovoriIzbriši
  2. Dolge teke tečemo kar proti Mariboru in sicer mimo bazena in tovarne (ob železnici), nato rahlo levo in čez polja in prideš na glavno cesto v Bistrici (za Seltronom). Nato pred Laznico zaviješ spet levo (čez tire) in nato ob železnici skozi Limbuš, mimo Marlesa do Lesarske šole in nato do Maribora. Ta pot je skoraj v celoti stran od glavne ceste. Ali pa tečema do Smolnika in nato proti Šumiku. Ali pa proti Lovrencu po cesti. Sama pa se večkrat zapeljem kar na Pohorje - do Glažute in tečem potem do Cojzerice.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tisto poljsko pot do Maribora poznam. Iz Smolnika na Šumik tudi. Od Glažute so Cojzerice pa mi je neznana. Jo bom takoj, ko bo priložnost preiskusila. Hvala za namige ;-)

    OdgovoriIzbriši
  4. kak sem lepa na sliki..jas sn tak vedno lepa :P <3

    OdgovoriIzbriši