četrtek, 23. junij 2011

BLISKOVITO

Hitra priprava (beri - čas priprave maksimalno 15 minut), čista kuhinja (beri - po koncu priprave ti ni potrebno še pol ure pomivati posode) in svežina okusa (beri - poberem lahko vse, kar zraste na vrtu, letos še posebej zeleno solato) je razlog več, da so iz večera v večer na mizi ogromne sklede solate.

Tokrat je bila na vrsti mehiška.

OSVEŽILNA MEHIŠKA SOLATA Z RDEČIM FIŽOLOM
1 paprika, 1 paradižnik, feta sir, mala konzerva rdečega fižola in koruze, sveža bazilika in peteršilj, zelena solata, kuskus, sol, bučno olje, kis

Paradižnik in papriko opere, očistim in narežem na manjše kocke.
 V skledo dodam koruzo in fižol.

 Sveži feta sir narežem na kocke.
 V skledo dodam sveže začimbe, zeleno solato in kuskus.
 Počakam še ostale, da se vrnejo iz rekreacije - treningov. Nato solato začinim z soljo, bučnim oljem in kisom, ter premešam.
OKUSNO, JE OKUSNO, NI KAJ!

Print Friendly and PDF

Ni komentarjev:

Objavite komentar