petek, 26. februar 2010

KAKŠNA PRIJETNA DOGODIVŠČINA

Včeraj je ta neverjetna ultra-vrtnarka, ultra-turna smučarka, ultra-tekačica, ultra-blogerka in ultra...., ne vem kaj še vse, se mi pa zdi, da vse kar počne, počne ultra.

No, pa da ne bom zabredla. Ruth je na svojem blogu objavila postopek o izdelavi domačih kosmičev, ki me je taaako navdušil, očaral in prepričal, da sem še isti dan pobrskala po spletu in naročila kosmičnik tudi za naše gospodinjstvo.

In glej, naključje je prineslo, da sem še isti dan morala peljati Jerneja v nakupovalni center, kjer je on zavil v športno trgovino, jaz pa nikamor drugam kot v trgovino z naravno prehrano. Po luščeni oves (da se mi slučajno ne zgodi, da bo prispel aparat za izdelavo kosmičev, jaz pa ne bom imela semen). In glej ga zlomka. Prijazna gospa, ki mi je prodala semena, se je ponudila, da mi jih kar v trgovini tudi zmelje.
Tako sem še isti dan domov prispela z vrečko svežih kosmičev in vrečko luščenega ovsa. Joj, kako se je po večernem teku prilegel okusen sadno - žitni obrok!

In kar je napisala Ruth:
"Prepričana sem, da kosmičev potem nikoli več ne boste kupili v trgovini."
drži kot pribito. Sveže izdelani kosmiči so neprimerno boljši od kupljenih. V bistvu se z njimi sploh ne morejo primerjati.




Print Friendly and PDF

3 komentarji:

  1. A sem ti rekla, kaj!?
    Naslednji korak je mlin za moko!
    Naroči ga za rojstni dan ali še bolje 8. marec :)
    Jaz sem ultra zgodaj vstala in že hitim ...
    Pozdravček!

    OdgovoriIzbriši
  2. Mlin za moko je zakon. Moja mami ima doma dva. Ampak taka ta velika. Zares velika...
    Sprobaj, ne bo ti žal ;-)

    OdgovoriIzbriši