Ker je zunaj poletje, ker je toplo, ker so dnevi obsijani s soncem, ker ....
... zato sem tudi v kuhinjo pripeljala poletje in rumeno barvo. V njoke.
... zato sem tudi v kuhinjo pripeljala poletje in rumeno barvo. V njoke.
SKUTINI NJOKI S KORUZNIM ZDROBOM
20 dag moke, 20 dag koruznega zdroba, 50 dag skute, 1 jajce, žlička soli
Sestavine zmiksam in postavim maso za pol ure v hladilnik. Oblikujem svaljke in jih narežem na približno 2 cm dolge kose.
Njoke skuham v osoljeni vodi. Kuham jih tako dolgo, da priplavajo na površino.
20 dag moke, 20 dag koruznega zdroba, 50 dag skute, 1 jajce, žlička soli
Sestavine zmiksam in postavim maso za pol ure v hladilnik. Oblikujem svaljke in jih narežem na približno 2 cm dolge kose.
Njoke skuham v osoljeni vodi. Kuham jih tako dolgo, da priplavajo na površino.
SERVIRANO Z ZELENJAVNO OMAKO!
Ni komentarjev:
Objavite komentar