nedelja, 14. april 2013

SPET SMO TEKLI

Prelepo in prvo res toplo in sončno nedeljo letos je zaznamoval tek. Le kaj pa drugega. Nedelja je čas za tek, dolgi tek, a tokrat ni bilo tako. Bila je tekma. Prijeten 7 km-ski tek s štartom in ciljem na Mariborskem otoku. Trasa poteka ob Dravi in čez njo. V glavnem po neasfaltirani poti, a tokrat je bilo tudi kar nekaj blata. 
Zame še ena tekma z rezultatom s katerim definitivno nisem zadovoljna. A kaj, ko se zadnje leto z mojim dragim železom v krvi nikakor ne moreva spoprijateljit. Saj sploh več ne vem kaj naj še naredim. Ne pijem več kave, ne pijem več čaja, "šopam" se s tabletami, na koncu pa od vsega skupaj nič od niča.
Ja in potem tečem in sopem kot stara lokomotiva in nikamor ne gre in na koncu takšne tekme se vedno odločim, da je to zadnja. Sedaj pa zares. Hja in potem mineta dve uri in si že premislim. 
A tokrat res. Do teka trojk čez mesec dni ne tekmujem več. 
Sem se mislila naslednji teden udeležiti še ene 10 km-trske dirke. Pa ne. Tokrat pa res ne. 

2. Selmar tek - 2. v svoji kategoriji



Print Friendly and PDF

2 komentarja:

  1. Dolga leta sem imela probleme z železom. Pred tremi leti se je zdravnica (po tistem, ko dve rundi sirupa v tistem letu nista nič opravili) odločila, da dobim 10 injekcij železa. Od takrat problemov z železom nimam več.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hja, tudi jaz vedno bolj razmišljam o temu. Pri športu je res en velik "šit" tole pomanjkanje železa.

    OdgovoriIzbriši