petek, 29. marec 2013

DOMAČI KRUHKI

Ja, saj vem, da boste v naslednjih dneh imeli polne roke dela z barvanjem jajčk, kuhanjem šunke in pečenjem potice, a medtem, ko bo slastna potica vzhajala, lahko mirno nastane še kakšen hlebček domačeg kruha. 

Mi še kar vztrajamo in pečemo svojega - kruh. Je že res, da ni tako mehak in puhast, je pa domač in bolj zdrav.

Vsakih par dni nastane svež in dišeč:

















Print Friendly and PDF

4 komentarji:

  1. Tudi če nastane kakšna ekstra razpoka v kruhu je doma narejen najboljši.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako diši,lahko prosim recept.
    Jelka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za kopico vzpodbudnih komentarjev. Recepte za kruhke pa najdete med mojimi recepti.
      Prijetno peko!

      Izbriši
  3. Sem našla obilo receptov hvala.
    Jelka

    OdgovoriIzbriši