ponedeljek, 21. november 2011

ZA PIKO NA I. JEEEE!

To je to. Prelepo sončno vreme, odlična družba sotekačev iz Kamnika, želja po dobrem rezultatu in misel na to, da je ta dirka zadnja na letošnjem seznamu, so naredili svoje. Polmaraton v Palmanovi. Čas 1:32:42. Jeee, sem vesela! Zadovoljna, srečna, še v sanjah si nebi mogla želeti boljših rezultatov. Ne tega, ne onega maratonskega. Pa niti vseh letošnjih na kratke proge. Uhh, kako je fajn.

Prvič sva se "pustila" na tekmo peljati z avtobusom in bilo je super. Je bila pot nazaj za nekatere skoraj bolj naporna kako sam tek.

Sedaj pa vržem tekmovalne teniske v omaro in sledi veeeelika nagrada. Sledi obdobje dooolgih, pooočasnih, tako rekoč panoramskih tekov. Z nič napora, z nobenimi intervali, brez ure na roki. Ker... moram priznati, da zadnji tirje tedni treningov, ki so bazirali predvsem na dvigu hitrosti, kar pomeni intervali, tempo teki, intervali, niso bili nič kaj lahki. Oooo, se je že kar poznala celoletna utrujenost. Pa v glavi tudi ni bilo več prave motivacije. Pa mraz je tudi naredil svoje. Pa tema še bolj.

Tako. Govorila sem. Sedaj grem v službo, potem pa pospravit tekmovalne teniske in uživat. Uživajte še vi!




Print Friendly and PDF

Ni komentarjev:

Objavite komentar