sobota, 23. februar 2013

ŠE ENA ZIMSKA

Sobote so v tem snežnem času že skoraj rezervirane za tek na smučeh. Čeprav si že takoooo želim pomladi, pa je bilo današnje Pohorje resnično pravljično. Sonček sva sicer zamudila, a vseeno je bilo lepo. A težko. Snega je tooooliko in proge takoooo slabo steptane. Mehke, premehke. Pod smučami se je kar vdiralo. Ja, v dveh urah sva se fajn nagarala. Sva se pa "celostno" razmigala in nadihala svežega zraka.

Ko to pišem zunaj že spet sneži. Brrrr, raje sploh ne gledam skozi okno. Jutri me čaka dolgi tek. Kako, pri vsem tem snegu? Ne vem še - z možgani na off in bo šlo. Itak.






















Print Friendly and PDF

4 komentarji:

  1. Letošnjo zimo ga pridno sipa. Ne pomnim kdaj je bilo nazadnje toliko snega za zimske počitnice.
    Še dobro, da so po sneženju otoplitve, da pobere novo zapadli sneg in naredi prostor za naslednje sneženje. Iz otroštva se še spomnim, da so sneg odvažali iz mesta v Dravo...
    lp

    OdgovoriIzbriši
  2. meni je pa prav žal, da bo že jutri otoplitev, zame je prava zima z veliko snega nekaj najlepšega.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasne fotke, vreme je čudovito, glede na to, da so še počitnice. Naj otroci uživajo v zimskih radostih, kot smo mi, saj so bile takrat takšne zime običajne.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, v bistvu je res. Naj otroci uživajo v praaaavi zimi. Tudi jaz se spomnim, ko smo pred več 10 leti imeli snega kuuuupe in kuuuupe. No, letos ga spet imamo.

    OdgovoriIzbriši