sreda, 5. maj 2010

KAJ NAJ S TEM HLADNIM RIŽEM?

Kako naj vem koliko bomo pojedli? Koliko riža moram skuhati, da bo dovolj? Eno skodelico ali dve? Ali eno in pol, ali več kot dve? Bodo po treningu sestradani, ali le povprečno lačni?

Ne vem. Nikoli. Ok. Pa raje vsujem več kakor premalo. Če ostane, pa naredim hladno riževo solato. Za drugi dan.


HLADNA RIŽEVA SOLATA S CVETAČO IN KALČKI MUNGO FIŽOLA
riž, cvetača, kalčki mungo fižola, čebula, sol, poper, bučno olje, kis

Iz hladilnika vzamem skledo z riže. Cvetačo očistim in skuham, ter nekoliko ohlajeno dodam rižu. Primešam še narezano čebulo in kalčke. Začinim in serviram!




LAHKO, OSVEŽILNO, OKUSNO!
Print Friendly and PDF

Ni komentarjev:

Objavite komentar